Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Antagning

Ansökningsprocessen till Matix ser lite annorlunda ut än till flera andra utbildningar. Förutom att söka via antagning.se senast den 16 april vill vi också ha din utökade ansökan senast den 22 april kl.23.59.

Ansökan via antagning.se
Sista dagen för att ansöka till Matix 2018-2019 är den 16 april. Söker gör du via antagning.se med ansökningskod GU - 18152.

Utökad ansökan direkt till Matix
För att samspelet mellan student, företag och akademi ska bli så bra som möjligt genomför vi en antagningsprocess där vi utöver
bedömning av formell behörighet även inkluderar personliga egenskaper och potential. Ansökan består av att du ska svara på ett antal essäfrågor samt skicka in ditt CV. Vi strävar efter att skapa en väl avvägd sammansättning i klassen och i lärteamen. Den utökade ansökan ska vara oss tillhanda senast 22 april kl.23.59, dem mailar du till oss på matixantagning@handels.gu.se .

Baserat på de utökade ansökningarna kallar vi sedan till intervjuer i två omgångar under maj och juni månad. 30 studenter antas sedan till utbildningen.

Antagningsdokumentet
Här kan du läsa mer om hur antagningsprocessen går till och ta del av viktig information om hur du går tillväga för att ansöka inför hösten 2018!


  

 


 

 

Sidansvarig: Johanna Fransson|Sidan uppdaterades: 2018-03-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?