Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alumnföreningen GREIT

Matix har en aktiv och engagerad alumniförening kopplad till sig. GREIT står för Growth and Entrepreneurship Institute och är en förening för alla som tidigare varit studenter på Matix.

GREIT strävar efter att bidra positivt till utvecklingen av Matix.  Det övergripande målet är att medverka till att utbildningen blir en av Europas främsta inom ämnesområdena tillväxt och entreprenörskap. GREIT syftar till att vara en förlängning av medlemmarnas personliga och professionella nätverk.

Föreningen skall främja medlemmarna i deras yrkeskarriär men skall också finnas till för inspiration och för utbyte av kunskap och erfarenheter. Nätverket är slutet och exklusivt. Det är enbart tidigare studenter samt de personer och företag som medverkat i utbildningen som kan vara medlemmar. Föreningen ska vara prestigelös, nytänkande och professionell.

I styrelsen deltar både tidigare och nuvarande studenter från Matix.

GREIT på webben och i sociala medier

 

Sidansvarig: Jenny Andersson|Sidan uppdaterades: 2018-02-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?