Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

MATIX partnerföretag

Vi söker partnerföretag som vill komma någonvart.
På Handelshögskolan har vi tagit samarbetet med näringslivet ett steg längre. Vi låter företag utmanas genom att växa tillsammans med en av våra MATIX-studenter. MATIX står för Management av tillväxtföretag och är en ettårig affärsutvecklande magisterutbildning vid Handelshögskolan i Göteborg. Våra studenter är blivande ledare, managers, entreprenörer och affärsutvecklare. Vi kan stolt säga att våra studenter efter examen är väldigt eftertraktade.

30 företag, 30 studenter, 30 matchningar.
Genom samarbete med en av våra studenter garanterar vi en injektion av nytänkande och ifrågasättande av invanda mönster. Varje år antar vi,via intervju,30 drivna ekonomer med vilja att växa i sitt personliga entreprenörs- och ledarskap. Efter antagning till utbildningen matchar vi sedan ihop den mest lämpliga kombinationen av student och företag.

Vad det innebär att vara Partnerföretag till Management av tillväxtföretag?

Två dagar i veckan under ett helt läsår engagerar sig våra studenter i partnerföretaget. Dessa dagar är till för att studenterna ska hjälpa till med företagets utvecklingsprojekt, samt se över områden som strategi, omvärld, innovation och verksamhetsstyrning. Kort och gott; två dagar i veckan under 9 månader får ditt företag tillgång till en driven, kompetent och engagerad student som fokuserar på att få just ditt företag att växa!

Vi besöker i regel alla intresserade företag under perioden februari till juni.

Välkommen att kontakta oss!


Närmare 800 företag i Göteborgsregionen har tagit vara på chansen att stärka sin affärsutveckling, lönsamhet och tillväxt som Partnerföretag till Handelshögskolan och Management av tillväxtföretag.

Läs en artikel av Anders Carlsson på Svenskt Näringsliv där han berättar om MATIX.

 

Sidansvarig: Jenny Andersson|Sidan uppdaterades: 2017-08-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?