Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen till PLAN-konferensen i Göteborg!

Nyhet: 2017-02-15

Den 25 april väljer du mellan Studiebesök eller Workshop under en dag.

Vi besöker företag såsom Varner gruppen, Göteborgs hamn med flera. Vi gör unika studiebesök i små grupper om max 12 personer. Vi får möta såväl medarbetare som chefer samt får möjligheten till reflektion kring deras arbete. De är minst lika nyfikna som vi på hur vi uppfattar deras logistikarbete och utmaningar. Observera att allt vi gör självklart är utifrån vårt perspektiv som logistiker. Eller så väljer du en workshop.

En workshop innebär att man under en heldag fördjupar sig i ett intressant och aktuellt ämne och där man kan arbeta i mindre grupp för att få möjlighet att lära av andra och få ta del av andras insikter och erfarenheter. Passa på att lära av de bästa under en dag.

Den 26 april samlas vi för att lyssna på olika presentationer och talare där medarbetare och ledare genom egen erfarenhet uppnått spännande resultat och lärdomar på vägen. Sista anmälningsdag är den 18 april 2017.
Välkommen till PLAN-konferensen i Göteborg! Läs mer

AV:

Sidansvarig: Wiviann Hall|Sidan uppdaterades: 2012-03-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?