Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Robert Orbelin

Projektledare, administrativ

Robert Orbelin
Projektledare, administrativ
robert.orbelin@handels.gu.se
031-786 1501
0708-648164

Rumsnummer: L1
Postadress: Box 610, 40530 Göteborg
Besöksadress: Vasagatan 1 , 41124 Göteborg


Företagsekonomiska institutionen (Mer information)
Box 610
405 30 Göteborg
www.fek.handels.gu.se
fek@handels.gu.se
Fax: 031-786 1466

Besöksadress: Vasagatan 1 , 405 30 Göteborg

Om Robert Orbelin

Robert Orbelin har ett verksamhetsansvar för Management av Tillväxtföretag (MATIX). Detta innebär att Robert har ansvar för att leda och utveckla verksamheten, med syfte att skapa en stark nod för universitetets initiativ om kunskapsbaserad laborativt tillämpad ledarskapsutbildning och tillväxt i små och medelstora företag. Detta skapar möjligheter för utbyte mellan, vad som kan komma att bli nästa generations ledare och entreprenörer, samt med befintliga utvecklingsbenägna företag. Dessa utbyten stimulerar till ömsesidigt fördjupad kunskapsgenerering, långsiktig omsättning av kunskaper för utveckling och tillväxt.

Robert Orbelin har 20 års erfarenhet av ledarskap och verksamhetsutveckling. Han ansvarar för kursledningsarbetet inom MATIX tillsammans med övriga delansvarig och är pedagogiskt engagerad i lärande med MATIX specifika laborativa upplägg samt har särskilt ansvar för företagssamverkan och verksamhetens finansiering. Förutom ansvaret för MATIX har Robert parallellt egna verksamheter och löpande uppdrag i näringslivet.

Förutom att MATIX sedan 1 juli 2012 är en del utav Företagsekonomiska Institutionen, tillhör programmet även organisatoriskt avdelningen för Externa Relationer på Handelshögskolan.

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2016-06-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?