Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hallå där Viktor Elliot - en av forskarna i internationellt projekt om krisberedskap

Nyhet: 2020-04-24

Just nu genomförs en internationell enkätundersökning om företags och organisationers krisberedskap och krisarbete. Viktor Elliot är en av de svenska forskarna som är med i forskningsprojektet.

Berätta mer om projektet!
-Projektet drivs av kollegor i Polen och Italien och just nu finns enkäten översatt till 9 olika språk och vi har svar från 16 olika länder. Vi studerar hur väl förberedda företag och organisationer var för, och hur krisarbetet fungerar under, Covid19, säger Viktor Elliot

Varför gör ni det här?
- För att skapa en bättre förståelse för företagens och organisationernas beredskap i olika länder och förhoppningsvis kunna komma med rekommendationer och förslag om hur företag och organisationer kan förbereda sig inför ett framtida krisscenario.

Hur kan forskningsresultaten användas?
- Vi kommer att i första hand göra två populärvetenskapliga rapporter, en som fokuserar på den svenska/nordiska marknaden och en som är global.

Bidra till forskningen genom att svara på enkäten som tar 3-5 minuter att fylla i - länk till enkäten


 

AV:

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2014-05-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?