Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Doktorander i företagsekonomi och ekonomisk geografi sökes

Nyhet: 2017-03-01

Nu söker Företagsekonomiska institutionen doktorander inom företagsekonomi och ekonomisk geografi. Tre annonser är ute och sista ansökningsdag är 3 april 2017.

7-8 doktorander i företagsekonomi med placering vid någon av Företagsekonomiska institutitionens fyra sektioner: Industriell och finansiell ekonomi & logistik, Management & organisation, Marknadsföring och Redovisning.
Läs mer i annonsen som finns på Lediga anställningar, öppnas i nytt fönster

1 doktorand i företagsekonomi med fokus på vattenbrukets effekter för samhället. Doktorandprojektet syftar till att analysera befintliga metoder och modeller för att beskriva vattenbrukets ekonomiska, socio-kulturella och miljörelaterade effekter.
Läs mer i annonsen som finns på Lediga anställningar, öppnas i nytt fönster

1 doktorand i ekonomisk geografi. Vid Handelshögskolan i Göteborg är forskarutbildningsämnet ekonomisk geografi huvudsakligen inriktat mot internationellt företagande  samt regional ekonomisk omvandling och strukturell förändring.
Läs mer i annonsen som finns på Lediga anställningar, öppnas i nytt fönster


Välkommen med din ansökan senast 3 april 2017!
 

AV:

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2014-05-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?