Bibliotekssystemet stängt i påsk: Planera dina låneärenden

Nyhet: 2018-03-16

Vi byter bibliotekssystem. Övergången kommer att ske under påskhelgen. Från och med Skärtorsdag den 29 mars till och med den 3 april kan du inte beställa, låna, förnya lån eller skaffa ett bibliotekskort.

Under systembytet har du fortfarande tillgång till vårt elektroniska material, så som tidskrifter, databaser, samt e-böcker genom Supersök.

Inför systembytet uppmanar vi dig att du lånar och även gärna lämnar tillbaka material före påskhelgen. Under övergångsperioden tillkommer inga förseningsavgifter på försenade kursböcker.

Från och med onsdag 4 april planeras det nya systemet vara i drift.

Mer information om hur du påverkas av det nya systemet kommer senare.

Universitetsbibliotekens öppettider i påsk

Artikeln publicerades först på: studentportal.gu.se