Savvas Papadopoulos: Essays on behavioral determinants of earnings quality

Disputation

Savvas Papadopoulos disputerar i företagsekonomi på avhandlingen "Essays on behavioral determinants of earnings quality"

Date, time and place
Friday February 1, 2019, at 13.15 am. Lecture hall SEB-salen, School of Business, Economics and Law, Vasagatan 1, Gothenburg

Faculty examiner
Associate Professor Georgios Voulgaris, Warwick Business School, The University of Warwick, Coventry, United Kingdom.

Examining committee
Professor Torbjörn Tagesson, Department of Management and Engineering, Linköpings University
Professor Peter Öhman, Department of Business, Economics and Law, Mid Sweden University
Professor Joanne Horton, Warwick Business School, The University of Warwick, Coventry, United Kingdom.

Chairperson
Associate Professor Jan Marton, Department of Business Administration, School of Business, Economics and Law, University of Gothenburg
Respondent
Savvas Papadopoulos