Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Arbetsmiljöarbete

Företagsekonomiska institutionens Personalpolicy och Plan för systematiskt arbetsmiljöarbete är de dokument som reglerar arbetsmiljöarbetet vid institutionen.


Anmäla arbetsskada/tillbud?

Arbetsskada eller tillbud gällande anställd/student skall omedelbart meddelas prefekt/studierektor och arbetsmiljöombud.

Prefekt/studierektor eller arbetsmiljöombud som har fått kännedom om inträffad arbetsskada är skyldig att omedelbart anmäla skadan till allmän försäkringskassa. Kontakt skall också upprätthållas med studentarbetsmiljöombudet.

Mer information om hur anmälan av arbetsskada går till (Medarbetarportalens webb)


Arbetsmiljöombud på Företagsekonomiska institutionen

Maria Norbäck, ordinarie
031-786 66 64, maria.norback@handels.gu.se

Emma Fröjd, ersättare
031-786 14 65, emma.frojd@handels.gu.se


Studentarbetsmiljöombud
Det finns även ett Studentarbetsmiljöombud (SAMO) utsett av Handelshögskolans studentkår. Studenter som vill påtala problem med eller har åsikter om arbetsmiljön ska kontakta SAMO. Läs mer


Lokal arbetsmiljögrupp

På institutionen finns även en lokal arbetsmiljögrupp som träffas regelbundet och för att utveckla arbetsmiljöarbetet. Gruppen består av prefekt, administrativ chef, personalhandläggare,  arbetsmiljöombud, likabehandlingsrepresentant, doktorandrepresentant samt studentombud.
 

Dokument arbetsmiljö


Arbetsmiljöplanen är inkluderad i institutionens Handlings- och Verksamhetsplan, se avsnittet "Arbetsmiljö som inspirerar". Handlings- och verksamhetsplanen finns på sidan för Dokument och strategier

Institutionens personalpolicy finns på sidan för Dokument och strategier.
 

Fler dokument finns i Medarbetarportalen

Kris- och katastrofplan

Brandskydd

 

Sidansvarig: Malin Tengblad|Sidan uppdaterades: 2017-01-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?