• Praktik vid Nordic Centre i SHANGHAI våren 2018

[2017-09-25] Få unik erfarenhet inom internationell kommunikation och arbeta i en innovativ nordisk-kinesisk akademisk miljö.

• Svenskarna tar helst bilen vid matinköp

[2017-09-11] De senaste åren har intresset ökat för sista milens logistik, det vill säga hur konsumenter fraktar hem sina inköp. Trots att den sista milen står för en stor andel av resursåtgången när det gäller tid, kostnader och energi i förhållande till resten av distributionskedjan har det saknats forskning på området. Resultat från en ny studie visar vilka färdsätt konsumenter väljer när de gör sina livsmedelsinköp och vilka faktorer som påverkar valet.

• Fyra nya doktorander

[2017-09-04] Företagsekonomiska institutionen välkomnar fyra nya doktorander.

• Kolla din skräppost efter viktig e-post från universitetet

[2017-08-24] E-post från universitetet har fastnat i skräppostfilter.

• Ledig anställning: Controller/ekonom

[2017-08-22] Företagsekonomiska institutionen söker en Controller/Ekonom